Over mij

Hoi, ik ben Kevin Vaarties en V-LiveSound is mijn eigen onderneming. Met V-LiveSound wil ik van mijn hobby mijn werk maken. Geluidstechniek is namelijk echt mijn passie dus ik ben er graag zoveel mogelijk mee bezig.

Geluidstechniek is er bij mij al met de paplepel ingegoten. Mijn vader is namelijk al tientallen jaren werkzaam binnen deze branche bij een theater. Toen ik slechts een jaar of vier was zat ik al achter de knoppen!

Toen ik puber was dacht ik eigenlijk professioneel wielrenner te willen worden, fietsen is namelijk een andere grote hobby. Maar dat veranderde snel toen ik erachter kwam hoe leuk het is om geluid te mixen. Het begon als vrijwilliger in de kerkgemeente. Daar kwam ik erachter dit toch wel heel erg leuk te vinden en zo heb ik besloten om de opleiding Podiumtechniek aan de MBO Theaterschool te volgen. Momenteel ben ik nog bezig om deze opleiding af te ronden, maar ik werd steeds vaker gevraagd om op evenementen zoals bruiloften de geluidstechniek te regelen.

Zo is V-LiveSound geboren. Uit volle passie voor mijn vakgebied ben ik mijn eigen freelance bedrijf begonnen. Inmiddels heb ik veel verschillende klussen gehad. Van theater tot festivals tot bruiloften. Hier ben ik werkzaam als zowel F.O.H. geluidsman als stagehand.

Kevin is zwart gekleed en staat lachend op een steiger backstage bij een festival.